miercuri, 19 februarie 2020

Comunicat al Departamentului Media si Comunicare al SCMD



In ultimul timp, in mediul de socializare FACEBOOK, apar tot mai multe pagini si grupuri care se adreseaza in mod deosebit persoanelor din M.Ap. N. si M.A.I., in activitate sau rezervisti.
Majoritatea sunt administrate de catre diferite organizatii legal constituite ale rezervistilor/militarilor in activitate. Sunt pagini si grupuri prin care acestea isi promoveaza imaginea, interesul comun al membrilor, date si informatii despre activitate, etc. Titulatura paginii/grupului este, de regula, denumirea organizatiei (acronimul).
          Va semnalam ca in ultimul timp apar insa si persoane particulare care, din varii motive, infiinteaza si administreaza pagini/grupuri care se adreseaza rezervistilor/militarilor activi si care, pentru atragerea de noi membri, introduc in titulatura paginii/grupului in mod fraudulos, denumiri utilizate de organizatii legal constituite.  Exemple sunt cei care utilizeaza in titlul paginilor/grupurilor cuvantul  SINDICATUL (exp: ,,Sindicatul ..., ... .”). Ori este stiut ca pentru rezervistii din institutiile  SNAOPSN, exista un singur sindicat, legal infiintat, denumit  ,,SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE” (SCMD) . Cu exceptia sindicatelor din M.A.I., personalul activ/rezerva din celelalte componente ale SNAOPSN nu au sindicate.

In acest context va informam ca SCMD administreaza si modereaza urmatoarele
pagini Web:
1.     Site de date si informatii de tip blog, denumit ,,SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE (SCMD)’’ cu adresa  http://sindicatulcmd.blogspot.com/
2.     Pagina de Facebook denumita ,,SINDICATUL MILITARILOR" cu adresa  https://www.facebook.com/SCMDRR/
3.     Grupul de Facebook intitulat ,,SINDICATUL MILITARILOR" cu adresa  https://www.facebook.com/groups/2045483282349472/

ORICARE ALTE PAGINI DE INTERNET, pe FACEBOOK(alt mediu de socializare) ALTELE DECAT CELE DE MAI SUS, care se adreseaza rezervistilor/activilor si are in denumire cuvantul SINDICAT sau/si logo-ul SCMD, din punct de vedere al SCMD este un FALS!