Discursul presedintelui SCMD, col. (r) dr. Mircea Dogaru, la mitingul comun SCMD-CNSC

miercuri, 29 aprilie 2015

Va asteptam sa fiti parte a unei seri speciale, alaturi de EROII ROMANIEI!

Cântăm, ne distrăm, dar cum ar fi să ajutăm prin asta?
      Pe 8 Mai 2015 vor urca pe scena si vor sustine Eroii Romaniei, militarii veterani si veteranii cu handicap din Teatrele de Operatii, nume ca:
   Maestrul Gheorghe Zamfir, Petrica Matu Stoian, Elena Merisoreanu, Rodica Cretu, Minodora, Georgian Stanciu & Royal Gipsy Band, Stefan si Nicoleta Miriuta, Jean Paler, Silvana Raciu dar si alti mari artisti surpriza intr-un concert umanitar.
        Concertul “SUFLET DE EROU 2” va fi organizat de A.M.V.V.D. la Casa de Cultura a Studentilor din Calea Plevnei, nr 61, sector 1, Bucuresti, incepand cu ora 18.00.
Soldaţi grav răniţi pe fronturile din Irak, Afganistan si Balcanii de Vest luptă acum pe frontul vieţii. In scopul de a strange fonduri pentru construirea primului Centru de recuperare și refacere a militarilor răniți în teatrele de operații ale Armatei Române,va asteptam la concert.
        Din putin, putem face impreuna, mult. Este nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi.
        Pentru cei care nu pot ajunge la spectacol, donațiile pentru realizarea proiectului pot fi făcute si în contul Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, in contul RO10UGBI0000422009038RON deschis la Garanti Bank.

Persoane de contact:
Dinu Mariana Tel: 0723.340.580
Celmare Mirela Tel: 0727.392.097
Iancu   Fanel :0742  010126

De acum avem nevoie de oameni ca dumneavostra care sa creada in noi si sa ajute la strangerea de fonduri pentru construirea Centrului de refacere, recuperare si reabilitare pentru militarii veterani si veteranii cu dizabilitati.


Cu multumiri si respect,
 
                                 Col."Veteran" F.Iancu