Oprea, despre pensii, in plenul Senatului Romaniei

Discursul presedintelui SCMD, col. (r) dr. Mircea Dogaru, la mitingul comun SCMD-CNSC

luni, 29 septembrie 2014

SOS PENTRU SOTIA UNUI CAMARAD

O tanara din Bucuresti, sotia unui camarad, cauta o echipa de medici care sa-i opereze tumoarea gigant aparuta la sold si care a avansand rapid in ultimele luni, in timp ce era insarcinata. 
Ana Maria a ales viata copilului, cu toate riscurile, iar acum se lupta sa traiasca si EA, insa, niciun doctor din Romania, nu vrea sa o opereze pentru ca interventia este foarte dificila si poate fi letala.
Tumoarea este foarte mare, cu un diametru de 30 de centrimetri. Sotia camaradului nostru isi alina durerea cu morfina din sase in sase ore. Singura si unica salvare este o interventie chirurgicala facuta de o comisie de chirurgi de la o clinica privata din Germania. Costul interventiei chirurgicale si tratamentele ulterioare se ridica la suma de aproximativ 60.000 de euro...

 Camarazi!
Impreuna formam o forta... impreuna suntem puternici! Hai sa ne unim si sa ajutam un camarad aflat la greu... sa punem mana de la mana, banut cu banut, si sa incercam sa strangem aceasta suma de bani ce inseamna VIATA.

Camarazi!
Sa ajutam ca acest copilas sa creasca vesel langa ambii parinti si cand se va face mare, Ana Maria si sotul ei sa se mandreasca cu el...

 Contul in care puteti dona orice suma de bani, este:             RO48BPOST74401426659RON01 - Morcov Iulian (tatal bolnavei).

 Vizionati apelul umanitar de la Antena 1 din cadrul emisiunii "Observator":
http://observator.tv/social/o-mama-cauta-un-medic-sa-o-salveze-134129.html

Liga Militarilor Profesionisti - www.ligamilitarilor.ro