Discursul presedintelui SCMD, col. (r) dr. Mircea Dogaru, la mitingul comun SCMD-CNSC

vineri, 25 martie 2011

Catre, AMBASADA JAPONIEI Excelentei Sale, Domnul ambasador NATSUO AMEMIYASINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Comitetul Director
Adresa: Bucuresti, Bd. Poligrafiei, nr. 4, Sector 1, cod postal 013705
E-mail secretariatscmd@yahoo.com Site http://sindicatulcmd.blogspot.com  Telefon : 0725562223,  Fax :  0318177371
Cont:BRD, Agentia Carol, RO41BRDE441SV79262374410, Cod fiscal:26096263
Nr. 360/24.03.2011
                                                                                                      
Catre,

AMBASADA JAPONIEI
Excelentei Sale, Domnul ambasador NATSUO AMEMIYA

Excelenta,
Alaturi de intregul popor roman, militarii romani in rezerva si in retragere isi exprima nu numai profunda compasiune fata de greu incercatul popor nipon, aflat in aceste zile, din nou si nemeritat, in fata amenintarii cu sinistrul nuclear, dar si admiratia pentru modul in care natiunea dumneavoastra face fata situatiei. In mod deosebit, ne afirmam solidaritatea fata de cei peste 100.000 de rezervisti niponi care au raspuns chemarii la mobilizare pentru salvarea de vieti omenesti si inlaturarea urmarilor distrugerilor.

Excelenta,
Din proprie initiativa, militari romani in rezerva si in retragere, membri ai SCMD au facut propuneri Departamentului Media si Comunicare al sindicatului, privind sprijinirea in mod concret a unor familii nipone afectate. Acestea se refera la punerea la dispozitie a unor locuinte de vacanta in Romania, pe durata a sase luni-un an, in diferite localitati ale Romaniei, pentru cei aflati fara adapost, in special persoane cu copii. In situatia in care exista persoane care ar dori sa beneficieze de aceste oferte, transmitem Ambasadei Japoniei rugamintea de a ne contacta pentru a stabili posibilitatile de cooperare, in vederea transpunerii in practica a ofertelor membrilor nostri.

Excelenta,
Exprimand sincere condoleante pentru miile de victime ale catastrofelor care au lovit tara dumneavoastra, dar si intreaga admiratie pentru eroismul greu incercatului popor japonez in aceste zile, va rugam sa primiti, Excelenta, profundul nostru respect pentru tot ceea ce reprezentati in aceste clipe in ochii poporului roman.

Cu aleasa consideratie,

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
PRESEDINTE
Col. (r) dr. DOGARU MIRCEA