luni, 25 octombrie 2010

Mesaje de solidaritate cu Armata Romaniei si cu Sindicatul Cadrelor Militare in Rezerva

ONOARE SI RESPECT MILITARILOR ROMANI


Sărbătorirea Zilei Armatei României, la 25 Octombrie, îmi oferă plăcuta ocazie  de a mă adresa dumneavoastră, ca apărători şi slujitori ai ţării, cu un mesaj de pretuire, de cinstire şi de rememorare a faptelor celor care, de–a lungul istoriei, au luptat pentru apărarea naţiunii şi statului român.
            Ţin să vă felicit pentru stăruinţa, abnegaţia şi modul bărbătesc în care vă  îndepliniţi misiunile constituţionale, atât în ţară cât şi in teatrele de operaţii din mediul internaţional.

Ne înclinăm cu recunoştinţă în faţa memoriei celor care s-au jertfit pentru  eliberarea ultimei brazde de pământ românesc de sub ocupaţie străină şi aducem un sincer omagiu tuturor veteranilor de război pentru care credinţa, responsabilitatea şi onoarea în slujirea idealurilor nobile de libertate şi independenţă au reprezentat crezul suprem.

Folosesc acest prilej pentru a face un apel actualei guvernari de a acorda respectul cuvenit cadrelor militare care s-au jertfit pentru pământul şi neamul românesc, aparand si respectand drepturile cuvenite militarilor .
            Societatea noastră trebuie să înveţe să omagieze Armata Română şi pe eroii neamului într-o manieră a sincerităţii, respectului, recompensei şi recunoaşterii drepturilor pe deplin meritate.

Cu respectul cuvenit vă aduc omagiile mele, în această zi solemnă .

Fie ca Dumnezeu să va ocroteasca pe dumneavoastra care v-ati indeplinit datoria  fata de tara, pe tinerii noştri dintre care, astazi, unii luptă în alte tari din lume reprezentand cu cinste Romania , iar pe cei   care s-au jertfit pentru tara - Dumnezeu să-i odihnească în pace !

                   Cu deosebită consideraţie,

                                   Elena Mitrea-Senator de Bacău


Biroul Parlamentar Buhuşi-Bacau 
 Str. Republicii Nr. 1
tel/fax 0234.265252


______________________________________________________________________
Stimati colegi,

Cu ocazia zilei de 25 octombrie, Ziua ARMATEI ROMANE, permiteti-mi sa va urez sanatate, viata lunga si cat mai multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi .
LA MULTI ANI !
Lt.col.(r) Emanuel BACIU
________________________________________________________________________________
      Stimate domnule presedinte, va rog sa-mi permiteti sa va transmit intreaga solidaritate si sustinere a fostilor militari ai armatei Romaniei, care in decursul celor 20 de ani de "democratie anarhica" au parasit Romania, facind cea mai dificila alegere si imense sacrificii, incercindu-si sansele la o viata decenta departe de tara natala pe care cu totii am  slujit-o cu onoare, demnitate, respect si barbatie de-a lungul carierei militare.
       Nu cred ca exista vreun fost militar acum emigrat, care sa fie multumit de situatia in care a fost aruncata Romania de catre o clasa politica incompetenta alaturi de guverne  rau voitoare, vorace si fara scrupule, care au jefuit si umilit intrega populatie a Romaniei, incercind acum sa-si intinda tentaculele otravitoare si asupra romanilor din strainatate prin infiintarea unor filiale ilegale ale partidelor din Romania pe teritoriul altor tari, exportind mizeria morala,  sfidind  legea si legalitatea si abuzind de drepturile democratice, care in alte tari sunt nu doar respectate, dar si promovate si aparate.
   Sunt convins si de faptul ca fostii militari ai romaniei  rezidenti in strainatate si nu sunt putini, nu si-au uitat si/sau pierdut identitatea nationala, nu s-au indepartat si nu le sunt indiferente cauzele, problemele si greutatile de care se loveste in ultimii ani una dintre cele mai credibile institutii ale tarii noastre ,  Armata Romaniei.
   Cu ocazia zilei armatei transmitem tuturor militarilor dar si intregii populatii a Romaniei, un sincer si din inima La multi ani.
  Am onarea,
   Plt.Maj (r) Mihai Muntean

2 comentarii:

  1. Felicitari reprezentantilor Armatei Romane care au protestat in fata Cotroceniului pe 25 octombrie - de Ziua Armatei.
    Sa va dea Dumnezeu sanatate , voua militarilor, familiilor voastre !!!
    Civilutu'

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari d-lui Pricina pentru curajul de a infrunta acea JAVRA portocalie(popoviciu)in cadrul unei emisiuni-Realitatea tv- din ziua de 25 oct. 2010.Alooooo...popoviciule chiar nu vrei sa respecti pe cei care au slujit sau slujesc sub drapel macar de ziua armatei?

    RăspundețiȘtergere