vineri, 27 mai 2011

C O M U N I C A T


DEPARTAMENTUL MEDIA CATRE TOTI MEMBRII DE SINDICAT
Va rugam sa accesati www.certitudinea.ro, ca sa consultati publicatia on-line “Certitudinea” care apare de un an jumatate.
Conducerea publicatiei doreste sa o editeze si pe suport de hartie intr-un tiraj de peste 30.000 exemplare ca saptamanal, format tabloid, 24 pagini minim.
Se doreste ca ziarul sa fie dedicat in primul rand sindicatelor, problematicii sociale, etc., care ne framanta pe toti. In acest sens au propus si SCMD-ului, in cadrul colaborarii, patru pagini pe numar care sa cuprinda materiale elaborate de membrii de sindicat, transmise prin Departamentul Media.
In replica, SCMD valorificadu-si propriile idei si actionand pentru propriile obiective si pe calea presei scrise, va sprijini ziarul prin abonamente. Costul unui abonament, care se poate face trimestrial, este de 7 lei / luna. Un numar de exemplare va fi pus la dispozitia SCMD, cu titlul de gratuitate, in scop publicitar.
Ii rugam pe potentialii colaboratori sa comunice B.Op. ale filialelor optiunea pentru abonamente, iar B.Op. sa transmita Departamentului Media lista abonatilor si a abonamentelor tinant cont si de faptul ca se pot face un numar de abonamente suplimentar direct pe filiala, in scop publicitar (propagandistic).
Rugamintea Comitetului Director al SCMD este sa ne fie comunicate rezultatele pana pe 1 iunie 2011.
Sef Departament Media si Comunicare
Lt.col.(r) ENE Arsinel