luni, 28 mai 2012

Adunarea generala a Filialei SCMD Sector 6 a avut oaspeti pe ministrul Apararii Nationale si pe candidatul USL la Primaria Sectorului 6


Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu si candidatul USL la Primăria Sectorului 6, Rareş Mănescu, au participat la Adunarea Generală a Filialei Sector 6 a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.


Rareş Mănescu le-a prezentat celor peste 175 de cadre militare participante la eveniment programul său de guvernare locală pentru Sectorul 6 şi le-a asigurat de sprijin în viitorul său mandat. La finalul evenimentului, militarii au fost cei care i-au adresat întrebări cu privire la soluţiile propuse pentru reabilitarea termică a blocurilor, parcări, ridicările auto şi pentru traficul din Sectorul 6.
"A venit timpul să redăm onoarea uniformei militare, umilită şi desconsiderată în mod constant în ultimii ani prin acţiunile şi declaraţiile fostei puteri", a afirmat candidatul USL la Primăria Sectorului 6.
La rândul său, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat că militarii isi vor recastiga punctele pierdute la pensie prin modificarea legislatiei privind calculul pensiei, precum şi a celei care interzice cumulul pensiei cu salariul.